БЕНКЕТИ

Наш бенкетний зал готовий прийняти до 150 осіб, забезпечуючи при цьому відповідний сервіс і оформлення залу. Так само ми готові запропонувати спеціальне бенкетне меню.
Бенкетне меню
Кенді бар
Наш декоратор втілить усі ваші бажання, щодо оформлення залу, фуршетного столу та інших елементів інтер'єру на вашому святі.
Кулінарне шоу
При замовленні однієї із наших парадних бенкетних страв пропонується видовищне подання у подарунок. У їх числі: традиційні страви української та європейської кухонь, що слугують неодмінним атрибутом святкового столу. Це може бути осетер, начинений фаршем з лосося і фісташками, фарширований лобстер, молочне порося, та багато іншого.

Кулінарне шоу прикрасить будь-який банкет і зробить його по-справжньому незабутнім! Замовте парадну страву і Ви будете приємно здивовані!
Жива музика
Тричі на тиждень, а саме у п'ятницю, суботу та неділю з 19.00 по 22.00 у нас можна не лише смачно повечеряти, але й насолодитись виступом кавер-гурту та саксофоніста.
Кендібар
Традиційно поруч із головним бенкетним столом ми розміщуємо стилізований бар солодощів, фруктів та десертів, а також козацький стіл із багатим м'ясним асорті та преміальним алкоголем

Кендібар та козацький стіл прикрасить будь яке свято, будь то весілля, день народження чи корпоратив.
Ми пропонуємо 3 готових пакети бенкетного меню по різній ціновій категорії. Кожен із пакетів має 3 готові святкові пропозиції страв
Стандарт
Преміум
VIP
"Стандарт" бенкет
600 грн на особу
Стандарт варіант 1
Холодні закуски

1. Тріо сала різних посолів з гріночками
2. Овочева свіжа нарізка
3. Сирна тарілка
4. Нарізка м'ясна
5. Асорті рибне
6. Фарширована рибка (короп)
7. Рулетики з цукіні з сиром філадельфія та ікрою лососевою
8. Рулетик з курки зі шпинатом та томатною сальсою
9. Салат Овочевий з сиром дорблю та мигдальними пластівцями на цитрусовому дресінгу
10. Салат Цезар з куркою та беконом

Перша страва

11. Юшка грибна з вушками

Основна гаряча страва

12. Сет Шашличний з печеною картопелькою на мангалі
13. Овочі з мангалу

Напої

14. Лимонад власного приготування з малиною
15. Ігристе вино Артемівське
Стандарт варіант 2
Холодні закуски

1. Нарізка м'ясна
2. Асорті маринадів та квашенини власного посолу
3. Рулет Оскар з сиром філадельфія та слабосоленим лососем
4. Сирна тарілка
5. Роли з баклажанів з сирним та горіховим кремами
6. Пате курячої печінки з ягідним соусом та тостами
7. Гравлакс з лосося з руколою та гріночками з багету
8. Салат з прошутто та в'ялених томатів на базиліковій заправці
9. Салат Нірвана з курячої печінки в беконі, грейпфрутом та салатом-мікс

Гарячі проміжні закуски

10. Дует курки та лосося під соусом Беарнез
11. Сир сулугуні в слоєному тісті під соусом Песто печений на мангалі

Основна гаряча страва

12. Мясна дошка від шефа з овочами та печеною картопелькою на вогні

Напої

13. Узвар
14. Вино Токай Мускат
Стандарт варіант 3
Холодні закуски

1. Телятина з базиліковим бісквітом під соусом з тунця
2. Овочева свіжа нарізка
3. Тріо сала різних посолів з гріночками
4. Закуска Пармська з прошутто , в'ялених томатів, сиру фета та гріночок з багету
5. Печінкові роли
6. Асорті рибне
7. Оселедець та салака з маринованою цибулею та печеною картопелькою
8. Салат Вільде з куркою, мікс-салатом та кедровими горішками на гранатовому соусі
9. Салат Медея з слабосоленим лососем

Гарячі проміжні закуски

10. Сир камамбер з ягідним кисло-солодким соусом
11. Філе курки в кунжуті з соусом тартар

Перша страва

12. Борщок з м'ясним печеним пиріжком

Основна гаряча страва

13. Каре телятини на кісточці
14. Шашлик зі свинного ошийка
15. Картопля запечена з часничком по-селянськи

Напої

16. Узвар
17. Горілка Львівський стандарт
"Преміум" бенкет
700 грн на особу
Преміум варіант 1
Холодні закуски

1. Асорті рибне
2. Печінковий торт
3. Телятина з базиліковим бісквітом під соусом з тунця
4. Роли з баклажанів з сирним та горіховим мусами
5. Асорті м'ясне
6. Асорті благородних сирів з медом та яблуками
7. Нарізка овочева свіжа
8. Тріо сала різних посолів з гріночками
9. Салат з язика, сиру та болгарського перцю
10. Салат Цезар з куркою та беконом

Проміжні гарячі закуски
11. Брюшет з риби масляної та овочів під соусом пармезано
12. Печериці фаршировані беконом та овочами запечені під сиром

Перша страва
13. Борщок зі слоєним пиріжком з м'ясом

Основна гаряча страва

14. Качка фарширована рубленим м'ясом під журавлиним соусом
15. Картопля запечена по-селянськи

Напої

16. Лимонад з огірком та полуницею
17. Горілка Львівський стандарт

Преміум варіант 2
Холодні закуски

1. Закуска Пармська з прошуто та в'ялених томатів
2. Гравлакс з лосося з руко лою та томатами
3. Гриби білі мариновані з цибулею
4. Асорті маринадів та соління
5. Оселедець та салака з печеною картоплею та маринованою цибулею
6. Пате курячої печінки з ягідним соусом та тостами
7. Рулет Оскар з слабосоленим лососем та сиром філадельфія
8. Асорті благородних сирів з медом та яблуками
9. Фарширована рибка (короп)
10.Салат Грецький

Гарячі закуски

11.Печінка індича з яблуками під ягідним кисло-солодким соусом
12. Штрудель зі шпинату та морепродуктів

Перша страва

13.Бульйон курячий з печеним пиріжком з м'ясом

Основна гаряча страва
14. Свинна нога запечена в тісті під м'ясним соусом (фірмова страва від шеф-кухара)
15. Картопляні кульки смажені
16. Овочі на грилю

Напої

17.Узвар
18. Вино ігристе Салюте Асті

Преміум варіант 3
Холодні закуски

1. Ікра лососева з тостами та маслом
2. Тарілка рибна з креветками та морепродуктами
3. Нарізка м'ясна
4. Асорті маринадів та соління
5. Рулет Оскар з слабосоленим лососем та сиром філадельфія
6. Корзинки з м'ясним, сирним мусами та салатом з тунця
7. Печінкові роли
8. Салат Овочевий з сиром дорблю та мигдальними пластівцями на цитрусовому дресінгу
9. Фірмовий салат з телятини

Гарячі проміжні закуски

10. Філе лосося під сирним соусом

Основна гаряча страва

11. Тарілка Компанійська ( 5 видів різного м'яса та 2 види картоплі)

Напої

12. Лимонад розливний яблучний
13. Вино Токай Мускат

"VIP" бенкет
800 грн на особу
VIP варіант 1
Холодні закуски

1.Нарізка мясна
2. Овочева свіжа нарізка
3. Закуска з прошутто, в'яленими томатами та грінками з багету
4. Пате курячої печінки з ягідним соусом та тостами
5. Рулет Оскар з слабосоленим лососем та сиром філадельфія
6. Асорті благородних сирів з медом та яблуками
7. Тріо сала різних посолів з гріночками
8. Язик відварний з соусом
9. Ікра лососева в корзинці
10. Фарширована риба ( короп )
11. Телятина з базиліковим бісквітом з соусом з тунця
12. Салат з язика, сиру та болгарського перцю
13. Салат Овочевий з сиром дорблю та мигдальними пластівцями на цитрусовому дресінгу

Гарячі закуски

14. Капуста тушкована з ребрами
15. Брюшет з риби масляної та овочів під соусом пармезано

Перша страва
16. Бульйон курячий з млинцем

Основна гаряча страва

17. Тарілка Компанійська ( 5 видів різного м'яса та 2 види картоплі)

Напої

18. Лимонад власного приготування з малиною
19. Шампанське Артемівське

VIP варіант 2
Холодні закуски

1. Канапе з ікрою лосося
2. Печінкові роли
3. Рулет з курки зі шпинатом та томатною сальсою
4. Роли з баклажанів з сирним та горіховим мусами
5. Асотрі рибне з масляної та лосося
6. Асорті маринадів та квашенини власного посолу
7. Нарізка м'ясна
8. Холодець по-домашньому
9. Фірмовий салат з телятини
10. Салат Медея з слабосоленим лососем

Гарячі закуски

11. Філе лосося під сирним соусом ДорБлю
12. Кебаб зі свинини та курки з салатом-мікс та базиліковим соусом

Перша страва

13. Юшка грибна з вушками

Основна гаряча страва

14. Теляча нога в пивному маринаді під м'ясним соусом (фірмова страва від шеф-кухаря)
15. Овочі гриль
16. Картопля запечена по-селянськи

Напої

17. Узвар
18. Вино Котнар Rosse
VIP варіант 3
Холодні закуски

1. Нарізка м'ясна
2. Овочеве свіже асорті
3. Тріо сала різних посолів з гріночками
4. Рулет Оскар з слабосоленим лососем та сиром філадельфія
5. Асорті благородних сирів з медом та яблуками
6. Асорті рибне з масляної та слабосоленого лосося
7. Фарширована риба (короп)
8. Язик заливний
9. Торт печінковий
10. Салат з прошутто та в'ялених томатів
11. Салат Вільде з куркою та кедровими горішками на гранатовій заправці

Гарячі закуски

12. Пульпетті з лісовими грибами та телячими тефтелями
13. Дует курки та лосося під соусом Беарнез

Перша страва

14. Борщок та слоєнний пиріжок з м'ясом

Основна гаряча страва

15. Шашлик зі свинного ошийка
16. Шашлик телячий з антрекоту
17. Ребра свинні BBQ
18. Картопля запечена по-селянськи

Напої

19. Узвар
20. Горілка Львівський стандарт
Бронювання
Залиште свої контактні даті та побажання. Після заповнення форми Вам зателефонують для уточнення деталей
Ваше імя
Номер телефону
Дата
Кількість гостей
+
Додаткові побажання