Бенкети

Ресторан “Цепелін” є безперечно найкращим місцем для проведення бенкетів. Оригінальний інтер’єр закладу, жива музика та професійне обслуговування зроблять Ваш відпочинок приємним та незабутнім. Доповнить цю ідилію набір із вишуканих (і неодмінно смачних) страв традиційної Української та Європейської кухні.

У нашому ресторані Ви можете відсвяткувати весілля, ювілей, випускний вечір, зустріч однокласників чи просто приємно провести час у романтичній атмосфері з коханою людиною.  “Цепелін” подарує свято кожного дня і задовільнить смаки навіть найбільш вибагливих гостей.

Бенкетний зал розрахований на 130 осіб.

Замовити бенкетний зал Ви можете за телефоном (067)9922022 або через форму зворотнього зв’язку на сайті. Також запрошуємо Вас відвідати 3D-екскурсію  закладом навіть не відходячи від свого монітору.

Бенкети  від 400 грн.

Весілля  від 580 грн.

Бенкетне меню:

Холодні закуски
Короп фарширований 100 29-00
Ікра лососева в корзинці 1 шт 28-00
Воловани слоєні з ікрою лососевою 1 шт 30-00
Асорті рибне ( лосось х\к, масляна х\к, масло, лимони) 150 г 195-00
Тарілка рибна з креветками 300 395-00
Рулет «Оскар» (млинці зі шпинату, лосось х\к, сир Філадельфія) 200 169-00
Паштет “Домашній” 100  28-00
Рулетики з огірків з гострим сиром 100 37-00
Оселедець з цибулею 100\30 42-00
Язик заливний 75\75 72-00
Язик відварний з соусом-хрін 75\50 62-00
Нарізка м’ясна 420 210-00
Сало з часником 100\25 43-00
Нарізка овочева 350 77-00
Асорті мариноване 450 77-00
Маслини, оливки 100 35-00
Холодець «український» 600 105-00
Торт печінковий (або рулети) 100 24-00
Сирна тарілка (королівський, камамбер, горіховий, мисливський, дорблю, мед, кеш”ю) 350 245-00
Сирна нарізка (сулугуні, голландський,мармуровий, фета) 240 110-00
Персики консервовані, начинені сирним кремом 180 48-00
Яйце, начинене грибами 75 22-00
Гриби білі мариновані з цибулею 130 87-00
Рулетики з баклажанів з сирним кремом 100 41-00
Рулетики з баклажанів з горіховою начинкою 100 45-00
Помідори начинені грибним салатом 150 33-00
Помідори начинені крабовим салатом 150 36-00
Бурячки з хроном 200 18-00
Корзинки закусочні
–  З сирним кремом
–  З м’ясним кремом
–  З тунцем
1 шт

1 шт

15-00           15-00           23-00

 

Масло 40 10-00
хліб 2 шт 4-00
Гарячі закуски
Жюльєн грибний 75 38-00
Печінка теляча смажена з цибулею 100 38-00
Свинні реберця запечені по-селянськи 100 46-00
Цвітна капуста в клярі 100 33-00
Філе риби смажене в клярі 100 47-00
Риба запечена з помідорами і сиром 100 55-00
Печінка індича смажена з цибулею 100 31-00
Мозок смажений 100 38-00
Голубці “українські” з грибною поливкою 250 40-00
Бігус “польський” 250 65-00
Завиванці з полядвиці з ананасом 150 67-00
Ковбаски “по-варшавськи” 100 44-00
Лизень в сметані 250 76-00
Шашличок з курки в беконі 150 52-00
Сир-фрі з ягідним соусом 150 54-00
Печериці фаршировані 150 46-00
Філе курки в кунжуті  150 55-00
Другі страви
Качка фарширована “по-угорськи” 100 47-00
Порося “по-галицьки” 100 75-00
Шашлик з шиї (смажений) 100  49-00
Стейк з телятини під гострим соусом 100 88-00
Стейк з лосося під сирним соусом 100 138-00
Стейк з полядвиці під гострим соусом 100 52-00
Свинина “по-козацьки” 150\150 79-00
Телятина ароматна в сметанковому соусі 120\150 138-00
Полядвиця запечена з грибами та сиром 180 66-00
Фірмові страви
Флаутас з вирізки та курки з овочами-гриль, млинцями 450\300\100 350-00
Риба в торбі 260 109-00
М’ясо в торбі 260 79-00
Курка в торбі 260 77-00
Тарілка Компанійська (смажена телятина,свинина,курка,ребра свинні,домашні ковбаски,картопля печена,картопляні крокети) 850\400 515-00
Форель “по-панськи” 100 75-00
М’ясо “Люксусове” 100 52-00
Бограч “Закарпатський” 330 79-00
Гарячі сковорідки:
З рибою та креветками
З вирізкою свинною
З куркою
400

400
400

210-00

99-00.         99-00

 Голонка в пиві з тушкованою капустою 100  31-00
Домашні страви
Вареники (з картоплею і грибами) зі шкварками 250 46-00
Деруни смажені з білими грибами 350\100 53-00
Дерун “Косівський” 500 67-00
Салати
Фірмовий салат з телятини 220 135-00
Вільде (курка в кунжуті,перець болг.,огірок,салат,кедрові горішки,гранатовий соус) 220 88-00
Грецький 220 69-00
Мятна нота 220 77-00
Цезар з беконом 220 92-00
Цезар з куркою 220 92-00
Цезар з лососем 220 165-00
Голубка (картопля пай,курка,печериці,яйце,зелень,огірок,майонез) 220 68-00
Делікатесний (шинка,язик,печериці,твердий сир,перець болг.,майонез) 220 84-00
Фреш (апельсин,яблуко,селера,лимонний сік,оливкова олія) 220 53-00
Медея (лосось х\к, помідори,оливки,сир твердий,салат,оливкова олія) 220 106-00
Альпійський (курка,селера,виноград,горіх,мигдаль,сир твердий,майонез) 220 82-00
Перші страви
Юшка грибна з вушками 250 45-00
Юшка грибна “Домашня” 250 45-00
Борщок зі слоєним пиріжком 250 37-00
Бульйон з млинцем 250 35-00
Гарніри
Картопля по-домашньому 200 29-00
Картопля смажена по-селянськи 200 29-00
Картопля «фрі» 200 35-00
Картопля відварна з маслом і зеленню 200 29-00
Рис припущений з овочами 200 29-00
Овочі-гриль 200 55-00
Десерти
Сирник домашній 100\25 36-00
Рулет бісквітно-ягідний 100 28-00
Млинці з сиром та родзинками 250/50 42-00
Торт вафельний 100 32-00
Морозиво “Сюрприз” смажене у фритюрі 120 43-00
Морозиво з шоколадним соусом, арахісом і фруктами 250 56-00
Морозиво “Дует” 175 48-00