Бенкети

Ресторан “Цепелін” є безперечно найкращим місцем для проведення бенкетів. Оригінальний інтер’єр закладу, жива музика та професійне обслуговування зроблять Ваш відпочинок приємним та незабутнім. Доповнить цю ідилію набір із вишуканих (і неодмінно смачних) страв традиційної Української та Європейської кухні.

У нашому ресторані Ви можете відсвяткувати весілля, ювілей, випускний вечір, зустріч однокласників чи просто приємно провести час у романтичній атмосфері з коханою людиною.  “Цепелін” подарує свято кожного дня і задовільнить смаки навіть найбільш вибагливих гостей.

Бенкетний зал розрахований на 130 осіб.

Замовити бенкетний зал Ви можете за телефоном (067)9922022 або через форму зворотнього зв’язку на сайті. Також запрошуємо Вас відвідати 3D-екскурсію  закладом навіть не відходячи від свого монітору.

Бенкети  від 400 грн.

Весілля  від 580 грн.

Бенкетне меню:

Холодні закуски
Короп фарширований 100 33-00
Ікра лососева в корзинці 1 шт 32-00
Воловани слоєні з ікрою лососевою 1 шт 30-00
Асорті рибне ( лосось х\к, масляна х\к, масло, лимони) 150 г 195-00
Тарілка рибна з креветками 300 395-00
Рулет «Оскар» (млинці зі шпинату, лосось х\к, сир Філадельфія) 200 169-00
Паштет “Домашній” 100  33-00
Рулетики з огірків з гострим сиром 100 37-00
Оселедець з цибулею 100\30 42-00
Язик заливний 75\75 72-00
Язик відварний з соусом-хрін 75\50 62-00
Нарізка м’ясна 420 210-00
Сало з часником 100\25 43-00
Нарізка овочева 350 77-00
Асорті мариноване 450 77-00
Маслини, оливки 100 35-00
Холодець «український» 600 120-00
Торт печінковий (або рулети) 100 25-00
Сирна тарілка (королівський, камамбер, горіховий, мисливський, дорблю, мед, кеш”ю) 350 255-00
Сирна нарізка (сулугуні, голландський,мармуровий, фета) 240 110-00
Телятина з базиліковим біісквітом під соусом з тунця 110/100/50 158-00
Рулет з курки зі шпинатом 300/50 98-00
Гриби білі мариновані з цибулею 130 97-00
Рулетики з баклажанів з сирним кремом 100 41-00
Рулетики з баклажанів з горіховою начинкою 100 45-00
Рулетики з сиром філадельфія та ікрою лососевою 240 120-00
Карпачо з лосося 200 180-00
Бурячки з хроном 200 18-00
Корзинки закусочні
–  З сирним кремом
–  З м’ясним кремом
–  З тунцем
1 шт

1 шт

15-00           15-00           23-00

 

Масло 40 10-00
хліб 2 шт 4-00
Гарячі закуски
Пульпетті з лісовими грибами в слоєнній корзинці 150 55-00
Печінка теляча смажена з цибулею 100 45-00
Печінка індича з яблуками під ягідним соусом 130/110 60-00
Цвітна капуста під вершково-сирним соусом 170 40-00
Дует курки та лосося 90/50 95-00
Риба запечена з помідорами і сиром 100 55-00
Капуста тушкована з ребрами 100 28-00
Мозок в пивному клярі 150 46-00
Голубці “українські” з грибною поливкою 250 52-00
Печериці фаршировані 150 50-00
Завиванці з полядвиці з ананасом 150 75-00
Ковбаски “по-варшавськи” 100 48-00
Лизень в сметані 250 76-00
Шашличок з курки в беконі 150 57-00
Сир-фрі з ягідним соусом 150 63-00
Сир брі з ягідним соусом 150 110-00
Філе курки в кунжуті  150 56-00
Другі страви
Качка фарширована “по-угорськи” 100 49-00
Порося “по-галицьки” 100 75-00
Шашлик з шиї (смажений) 100 60-00
Стейк з телятини під гострим соусом 100 92-00
Філе лосося в цитрусовому соусі 235/50 295-00
Стейк з полядвиці під гострим соусом 100 60-00
Свинина “по-козацьки” 150\150 88-00
Телятина у вершково-ароматному соусі 150\100 175-00
Телячий рулет з вишнею в соусі з бузини 120\50 110-00
 Каре з телятини з соусами (вишневий та апельсиновий)  100  67-00
Фірмові страви
Флаутас з вирізки та курки з овочами-гриль, млинцями 450\300\100 370-00
Риба в торбі 260 185-00
Курка в торбі 260 89-00
Телячі медальйони в тайському стилі 250\50 185-00
Тарілка Компанійська (смажена телятина,свинина,курка,ребра свинні,домашні ковбаски,картопля печена,картопляні крокети) 850\400 540-00
Філе форелі з горішками 110\90 75-00
М’ясо “Люксусове” 100 68-00
Мясо Перфетто (свинні медальйони в гострій паніровці) 180 118-00
Гаряча сковорідка з овочами, куркою та беконом 500 120
Креветки по-королівськи 110\90  270-00
Домашні страви
Вареники (з картоплею і грибами) зі шкварками 250 49-00
Деруни смажені з білими грибами 350\100 58-00
Дерун “Косівський” 450 69-00
Салати
Фірмовий салат з телятини 220 138-00
Вільде (курка в кунжуті,перець болг.,огірок,салат,кедрові горішки,гранатовий соус) 220 93-00
Грецький 220 69-00
Мятна нота 220 77-00
Цезар з беконом 220 98-00
Цезар з куркою 220 98-00
Салат Літній (помідо,огірок, перець болг., листя салату, сир фета, сир домашній, олив.,олія) 220 78-00
Голубка (картопля пай,курка,печериці,яйце,зелень,огірок,майонез) 220 72-00
Делікатесний (шинка,язик,печериці,твердий сир,перець болг.,майонез) 220 87-00
Фреш (апельсин,яблуко,селера,лимонний сік,оливкова олія) 220 62-00
Медея (лосось х\к, помідори,оливки,сир твердий,салат,оливкова олія) 220 118-00
Альпійський (курка,селера,виноград,горіх,мигдаль,сир твердий,майонез) 220 89-00
Перші страви
Юшка грибна з вушками 250 45-00
Юшка грибна “Домашня” 250 45-00
Борщок зі слоєним пиріжком 250 37-00
Бульйон з млинцем 250 35-00
Гарніри
Картопля по-домашньому 200 29-00
Картопля смажена по-селянськи 200 29-00
Картопля «фрі» 200 35-00
Картопля відварна з маслом і зеленню 200 29-00
Рис припущений з овочами 200 29-00
Овочі-гриль 200 55-00
Десерти
Сирник домашній 100\25 36-00
Рулет бісквітно-ягідний 100 28-00
Млинці з сиром та родзинками 250/50 46-00
Торт вафельний 100 32-00
Морозиво “Сюрприз” смажене у фритюрі 120 47-00
Морозиво з шоколадним соусом, арахісом і фруктами 250 65-00
Морозиво “Дует” 175 58-00